Kurk en PVC Expert uit Dessel - Antwerpen. Uw specialist in kurkvloeren en PVC vloeren. U kan bij ons terecht voor kurkvloeren, ondervloeren, kurkwanden, klikkurk, kurktegels, kurkverf, lijmen, PVC vloeren en alle toebehoren.

Over Kurk en PVC Expert

In de jaren 70 begonnen als familiebdrijf. Vandaag een vaste waarde binnen de wereld van kurk en PVC.

Hoe KurkExpert begon als familiebedrijf

Het begon in de jaren 70 met kurken wanden. Eind jaren 80 kwamen de gelijmde kurken vloeren. De ouders van Corette hadden een klein "kurkwinkeltje" aan huis. Zo werd kurk met de paplepel ingegoten.

Corette hielp al vanaf zeer jonge leeftijd in de toonzaal van haar ouders. Kurk evolueerde snel. Waar het eerst alleen een paar bruine kleef kurkvloeren waren, kwamen er veel meer mogelijkheden bij. Ook in allerlei kleuren en maten. Met de laminaatvloeren begin jaren 90 kwamen ook de kurkvloeren met mes en groef, de voorloper van het kliksysteem. Klikvloeren plaatsen veel mensen zelf maar met lastige ruimtes of kleef kurkvloeren en wanden is dat niet het geval.

Robby plaatst als zelfstandig kurkplaatser al meer dan 20 jaren kurkvloeren en kurkwanden voor gerenomeerde kurkspeciaalzaken in België en Nederland. Zo is de samenwerking tussen Robby en KurkExpert tot stand gekomen.

Kurk en PVC Expert Vandaag

Tegenwoordig zien we dat kurken tegels veelvuldig worden gebruikt in badkamers, zowel op de vloer als aan de wand. Dit komt door de natuurlijke eigenschappen van kurk, zoals vochtbestendigheid, warmte-isolatie en geluiddemping, die in deze ruimte bijzonder goed van pas komen. Ook is kurk op de muur in traphallen populair geworden. Eenmaal goed gelijmd en vernist, vereist kurk minimaal 25 jaar lang nauwelijks onderhoud. Het kan de dagelijkse slijtage van boekentassen en vieze kinderhandjes moeiteloos doorstaan, en met een vochtige doek is het weer schoon.

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we u alles bieden op het gebied van kurk. We kunnen ook het opnieuw lakken en/of kleuren van uw bestaande kurkvloer verzorgen, of we kunnen u voorzien van de nodige informatie als u dit zelf wilt doen. Bovendien verzorgen we kurken prikborden en prikwanden voor bedrijven en scholen, en deze worden professioneel geplaatst door onze ervaren kurkspecialisten, met wie we al jarenlang samenwerken.

Onze leveranciers zijn al die jaren dezelfde gebleven, en deze langdurige samenwerking heeft geleid tot een diepgaande kennis van onze producten en het vertrouwen dat we kunnen rekenen op kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

De Praktische Kant

Advies op Maat

We begrijpen dat advies geven over een bestaande kurkvloer niet altijd eenvoudig is op afstand. Het kan helpen als u foto's kunt laten zien, maar soms is het beter om de vloer ter plaatse te beoordelen. Dat is ook mogelijk. Neem gewoon contact met ons op, en we regelen een afspraak.

Levering en Afhalen

Alle bestellingen kunnen bij u thuis worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat vanwege het gewicht of de afmetingen van sommige producten de verzendkosten hoger kunnen uitvallen, of dat het afhalen de voorkeur heeft omdat u persoonlijk aanwezig moet zijn. U kunt uw bestellingen afhalen bij onze hoofdvestiging in Dessel of bij onze leverancier in Rotterdam. Zorg ervoor dat u vooraf een afspraak maakt, zodat alles voor u klaarstaat en u de nodige assistentie krijgt.

Bezoek Onze Toonzaal

Sinds januari 2019 hebben we ook een toonzaal in Dessel. We zijn iedere vrijdag geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Om uw bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen, raden we aan om vooraf te bellen om wachttijden te voorkomen en dubbele afspraken te vermijden. Op andere dagen kunt u een afspraak maken, zelfs in de avonduren. Neem contact met ons op via 014/51.45.18 of 0498/52.36.46.