Kurk en PVC Expert uit Dessel - Antwerpen. Uw specialist in kurkvloeren en PVC vloeren. U kan bij ons terecht voor kurkvloeren, ondervloeren, kurkwanden, klikkurk, kurktegels, kurkverf, lijmen, PVC vloeren en alle toebehoren.

Plaatsingsservice en Stalen

Lees op deze pagina alles over onze werkwijze, onze plaatsingsservice en het aanvragen van stalen.

Onze Werkwijze

Ben jengeïnteresseerd in het plaatsen van een bestelling bij Kurkexpert, maar vraag je je af hoe alles in zijn werk gaat? We nemen je graag mee door onze werkwijze:

Online Bestellen

Als je een onderhoudsproduct of een ander kant-en-klaar product wilt bestellen, kun je dit eenvoudig doen via onze website. Liever niet online bestellen? Geen probleem! Stuur ons gewoon een e-mail met een lijst van de items die je wilt bestellen, en wij regelen de rest.

Betaling en Verzending

Zodra je bestelling is geplaatst, kun je de betaling voltooien. Wij zorgen ervoor dat alle items naar jou worden verzonden. Voor grotere bestellingen waarbij de afmetingen en het gewicht een verzending per post onmogelijk maken, verzorgen wij de levering zelf. Dit doen we in heel Nederland en België. Vooraf nemen we contact met je op om een geschikte leverdatum af te spreken. We bezorgen tot aan je voordeur, dus zorg ervoor dat deze goed bereikbaar is voor een vlotte levering.

Levertermijn

Als klein bedrijf streven we ernaar om je bestelling tijdig te leveren. Houd er echter rekening mee dat we beperkte opslagruimte hebben en geen enorme voorraad kunnen aanhouden. Daarom hanteren we een levertermijn van 1 tot 4 weken.

Plaatsbezoek en Plaatsingsservice

Wil je een kurkvloer of kurkwand bestellen en overweeg je onze plaatsingsservice? Of heb je specifieke wensen met betrekking tot kleur? Alles is mogelijk, maar we begrijpen dat de keuze minder eenvoudig kan zijn. Je wilt waarschijnlijk prijzen vergelijken en de producten in het echt zien en voelen. Daarvoor ben je van harte welkom in onze ruime showroom op Goormansdijk 20 te 2480 Dessel. We hebben tal van voorbeelden en monsterborden beschikbaar. Onze showroom is geopend op vrijdagen van 9.30 tot 17.00 uur, maar je kunt ook op afspraak langskomen op andere dagen, inclusief zaterdag, zondag of 's avonds. Neem wel op tijd contact met ons op, bij voorkeur minstens een week van tevoren, omdat onze planning vaak vol zit.

Als je binnen een straal van 30 km rond Dessel woont, kunnen we zelfs naar jou toe komen met stalen. Voordat we je vloer of wand installeren, beoordelen we ter plaatse de situatie om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, wat zowel voor jou als voor onze planning van belang is.

Kurk en PVC Expert uit Dessel - Antwerpen. Uw specialist in kurkvloeren en PVC vloeren. U kan bij ons terecht voor kurkvloeren, ondervloeren, kurkwanden, klikkurk, kurktegels, kurkverf, lijmen, PVC vloeren en alle toebehoren.

Monsters en Stalen

Je hebt ook de mogelijkheid om monsters of stalen te bestellen. We vragen hiervoor een kleine vergoeding van €4,95 per staal, maar als je een grotere bestelling plaatst, kunnen we deze kosten mogelijk verrekenen. Bestel je een vloer of wand ter waarde van €500 of meer? Dan krijg je het bedrag voor de monsters terugbetaald.

Als je monsters wilt bestellen, stuur ons dan een e-mail met je contactgegevens en specificaties van de gewenste stalen.

Heb je nog vragen of opmerkingen? We staan altijd voor je klaar om te helpen. Neem contact met ons op via 014 51 45 18 of 0498 52 36 46.